Horstmann hoito

Vapauttavaa ja syvästi rentouttavaa hoitoa.

Fyysistä ja henkistä hyvinvointia

Tervetuloa Horstmann hoitoon

Horstmann-tekniikka on yksinkertainen, vapauttava ja syvästi rentouttava kehoterapiamuoto. Se voi laittaa alulle prosesseja, mitkä johtavat fyysiseen, tunne-elämän ja henkiseen hyvinvointiin.  Tekniikan on kehittänyt australialainen luontaisterapeutti Trish Trowbridge.

Perusajatuksena on, että vanhat traumat ja negatiiviset kokemukset varastoidaan kehon solumuistiin. Ne aiheuttavat tukkeumia lähinnä lantion alueella, hartioissa ja jaloissa. Näistä energiatukkeumista voi tulla kasvualusta kiputiloille ja sairauksille kuten esim. luonnoton kehon asento, biokemiallinen epätasapaino tai kehon hienoenergiajärjestelmän epäharmonia. Vain yhdellä Horstmann -tekniikan hoitokerralla voidaan saavuttaa vaikuttavia tuloksia. Hoitosarja taas antaa usein aiheen tarpeellisiin elämänmuutoksiin, jotta voidaan saavuttaa fyysinen ja henkinen hyvinvointi.

Tuloksena hoidoista voidaan saavuttaa parempi lihasten ja nivelten joustavuus, mikä auttaa parempaan kehon asentoon ja vapauttaa esim. hartioiden ja alaselän kivuista. Tunteiden tasolla tekniikka voi auttaa sinua vanhojen kuvioiden murtamisessa ja uusien myönteisten ajatusratojen luomisessa. Prosessit voivat johtaa hämmästyttävään kehitykseen.

 

auta kehoasi uudenlaiseen vapauteen

Horstmann Tekniikka – Kehoterapiat

 

horstmann tekniikka

Horstmann Lantion vapautus

 Lantion vapautus antaa usein nopean kivunlievityksen alaselän vaivoihin. Käsittely koostuu lempeistä venytyksistä ja avaavista liikeradoista, jotka kohdistuvat jänteisiin ja nivelsiteisiin. Käsittely voi siten korjata virheasentoja ja vähentää kipuja. Hoito on samalla vahvasti energeettinen ja sen tavoitteena on auttaa vapauttamaan fyysisten kireyksien ja jännitysten lisäksi energeettisiä (tunteiden ja ajatusten) tukkeumia. Hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla joustavat, mieluiten luonnonkuituiset, vaatteet päällä. Hoitoon voidaan yhdistää Horstmann Hartian ja Jalkojen vapautustekniikoiden osioita. Hoidossa käytän apuna Frantsilan kukkatippoja. Lopuksi on mahdollista tehdä rentouttava hieronta, esim. hartia, selkä tai jalat. 

Hoito kestää 30 min tai 1 h. 1,5 tunnin hoito sisältää hierontaa  30 min – 1 h. 

horstmann tekniikka

Horstmann Hartian vapautus

Horstmann Hartian vapautus käsittelee lähinnä niska- ja hartiaseudun lihaksia, jänteitä ja niveliä. Hoidossa liikutetaan ja venytetään lempeästi käsiä ja se voi auttaa esim. hiirikäden, jäätyneiden olkapäiden, tenniskyynärpään, särkevän ja jäykän niskan, käsien ja hartioiden ongelmissa sekä rakenteellisista syistä johtuvassa päänsäryssä. Tällä menetelmällä on hoidettu myös menestyksekkäästi nk. retkautusvammoja (kolarin aiheuttama niskavamma) sekä niistä aiheutuvia kipu- ja jännitys-oireita. Monet kokevat myös että Hartian vapautus helpottaa syvähengitystä. Hoitoon voidaan yhdistää Horstmann Lantion ja Jalkojen vapautustekniikoiden osioita. Hoidossa käytän apuna Frantsilan kukkatippoja. Lopuksi on mahdollista tehdä rentouttava hieronta, esim. hartia, selkä tai pää. 

Hoito kestää 30 min tai 1 h. 1,5 tunnin hoito sisältää hierontaa  30 min – 1 h. 

horstmann tekniikka

Horstmann Jalkojen vapautus

Jalkojen vapautusta käytetään usein yhdistettynä muihin Horstmann-hoitoihin. Se on ainutlaatuinen, yksinkertainen menetelmä joka meridiaanien ja hermojärjestelmän kautta vapauttaa tukoksia koko kehon alueelta. Jalkojen vapautus vaikuttaa selkärankaan, hermo-, lihas-, lymfa-, neste- ja meridiaanijärjestelmiin jaloissa ja on ilmiömäinen tehokkuudessaan ja yksinkertaisuudessaan. Tällä menetelmällä voidaan mm. vaikuttaa energiatukkeumiin, jotka vuorostaan vaikuttavat koko selkärankaan (myös retkautusvammoihin) ilman, että asiakasta täytyy käsitellä sairaan selän kohdalta. Asiakasta voidaan hoitaa, vaikka hänellä olisi tulehdus selän alueella. Hoitoon voidaan yhdistää Horstmann Hartian ja Lantion vapautustekniikoiden osioita.Hoidossa käytän apuna Frantsilan kukkatippoja. Lopuksi on mahdollista tehdä rentouttava hieronta, esim. hartia, selkä tai jalat. 

Hoito kestää 30 min tai 1 h. 1,5 tunnin hoito sisältää hierontaa  30 min – 1 h. 

horstmann tekniikka

Horstmann Itsesabotointivapautus

Itsesbotointivapautuksella voidaan tavoittaa tunneperäisiä tiedostamattomia käyttäytymismalleja, jotka vaikeuttavat elämäämme ja toimivat omaa hyvinvointiamme vastaan sekä estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Ne ovat useimmiten muodostuneet elämämme aikaisessa vaiheessa mutta vaikuttavat meihin aikuisina solumuistista esimerkiksi suhteissa muihin. Fyysisellä puolella käsittely sopii niille, joilla on alaselän vaivoja tai iskias. 

Hoito kestää 30 min tai 1 h.   

Energiahoito, joka todella toimii

Horstmann Hienovärähteiset Hoidot

hienovärähteinen energiahoito

Horstmann Auran puhdistus – energiahoito

Auran puhdistus ja piste 8 vapauttavat syviä energiatukoksia auran tunneperäisessä osassa. Tässä hoidossa hoitaja työskentelee hoidettavan auran eli energiakehon kanssa avaten energiakanavia, jotta energia voi esteettä virrata hoidettavan energiakentässä ja fyysisessä kehossa. Hoitoon kuuluu ns. piste 8 joka on eräänlainen “henkinen leikkaus” energiakehojen korjaamiseksi, mikä nopeuttaa fyysistä ja tunneperäistä paranemista. Auran puhdistuksella hoidetaan ja tasapainotetaan koko ihmisen energiajärjestelmää. 

Hoito kestää 30 min tai 1 h.

hienovärähteinen energiahoito

Horstmann Edistynyt Auran puhdistus – energiahoito

Edistynyt Auran puhdistus ja piste 8 vapauttavat voimakkaammin syviä energiatukoksia auran tunneperäisessä osassa. Tässä hoidossa hoitaja työskentelee hoidettavan auran eli energiakehon kanssa avaten energiakanavia, jotta energia voi esteettä virrata hoidettavan energiakentässä ja fyysisessä kehossa. Hoitoon kuuluu ns. piste 8 joka on eräänlainen “henkinen leikkaus” energiakehojen korjaamiseksi, mikä nopeuttaa fyysistä ja tunneperäistä paranemista. Edistyneellä Auran puhdistuksella hoidetaan ja tasapainotetaan koko ihmisen energiajärjestelmää. 

Hoito kestää 1 h.

hienovärähteinen energiahoito

Horstmann Geneettinen sabotointivapautus

Geneettinen sabotointivapautus on seuraava askel Auran puhdistuksen jälkeen. Se vaikuttaa tuhoisiin käyttäytymismalleihin, jotka olemme voineet periä geneettisesti vanhemmiltamme. Tämä hoito voi puhdistaa todella vanhoja muistoja menneisyydestä minkä asiakkaat kokevat hyvin vapauttavana. Vähintään yksi Horstmann Itsesabotointivapautus sekä useita Horstmann-perushoitoja tulee olla saatuna ennen Geneettistä sabotointivapautusta. 

Hoito kestää 1,5 h.

hienovärähteinen energiahoito

Horstmann Karminen vapautus

Karminen vapautus on herkkävireisen energian puhdistusprosessi joka auttaa vapauttamaan geneettistä informaatiota joka on koodattu solumuistiin ja chakroihin tai energiakeskuksiin hyvin kauan sitten. Tämä tukkeutunut energia vapautetaan alitajuisesta alkulähteestään fyysisen kehon/psyykeen kautta. Hoidon aikana tulee joskus esiin hyvin vanhoja ja epätavallisia muistoja. Kyseessä on lempeä mutta samalla voimakas prosessi. Asiakkaat ovat raportoineet hyvin syvistä kokemuksista hoidon aikana ja sen jälkeen. Vähintään yksi Horstmann Geneettinen sabotointivapautus sekä useita Horstmann-perushoitoja tulee olla saatuna ennen Karmista vapautusta. 

Hoito kestää 2 h.

hienovärähteinen energiahoito

Horstmann Seitsemän kultaista pistettä ja Thymus-vapautus

Seitsemän kultaista pistettä on erittäin syvä energiaprosessi joka voi sallia meidän löytää/kohdata sielumme. Kyseessä on ensisijaisesti hoito niille jotka haluavat edetä henkisen kehityksensä tiellä. Thymus vapautus on välttämätön jatko Seitsemän kultaisen pisteen hoidolle, koska se auttaa hoidon saajaa integroimaan henkisyytensä arkipäivään. Hoidot voidaan tehdä samana päivänä tai kahtena peräkkäisenä päivänä. Vähintään yksi Horstmann Karminen vapautus saatuna ennen Seitsemää kultaista pistettä.

Hoito kestää 2 h, joko kertahoitona tai kahteen tunnin hoitoon jaettuna.