Mirja Remes

missio ja visio

Tahdon auttaa Sinua kohti tasapainoa ja hyvää oloa.

Hoidoilla on mahdollista vapautua niistä rajoitteista ja kivuista, joita menneet kokemukset ovat kerryttäneet kehoomme ja mieleemme.

Kun vapaudumme menneistä painolasteista, voimme nauttia syvemmin elämästä tässä kehossa, tällä planeetalla.

 

Tehtäväni

Horstmann-tekniikka on voimakas ja syvältä avaava hoito. Tämä on oma kokemukseni ja myös asiakkaideni kokemus. Näillä hoidoilla autan Sinua vapautumaan vanhoista taakoistasi ja löytämään keveämmän ja tasapainoisemman olemisen omassa kehossasi ja omassa elämässäsi.

Uusien Horstmann terapeuttien koulutus on myös tapa auttaa ihmiskuntaa eteenpäin uudenlaiseen, yhteydellisempään ja luonnollisempaan tietoisuuteen.

 

Hoitoperiaatteeni

Lähestyn hoitotilannetta aina Sinun tarpeistasi ja tilanteestasi lähtien. On tärkeää kuunnella myös sydämen tasolta tulevia tarpeita, joita tietoinen mieli ei aina tunnista.

Läsnäolo

Syvä läsnäolo, niin hoitajalla kuin hoidettavalla, saa aikaan syviä muutoksia. Hoidossa koko huomioni on Sinussa ja Sinun prosessissasi.

Lempeys

Ihminen, niin mielen, tunteen kuin kehonkin tasolla, avautuu parhaiten lempeydellä. Lempeys koko kohtaamisessa, niin sanoissa kuin kosketuksessa.

Aitous

Hoitotilanteessa on tärkeää pystyä kohtaamaan asiat sellaisina kuin ne ovat. Kaunistelematta, ja toisaalta myös kiinnittämättä turhaa huomiota negatiivisiin asioihin.

Turvallisuus

Turvallisuuden tunne on tärkeää, jotta hoito voi mennä syvälle. Työskentelen vastuullisesti ja aina Sinun ehdoillasi. Mieluummin rauhallisesti kuin liian nopeasti. 

Luottamus

Hoitotilanne on ehdottoman luottamuksellinen. Ammattitaito ja kokemus luovat luottamuksen ilmapiirin, johon on helppo asettua.

Kuka olen

Koulutuksestani

Horstmann Diplomiterapeutti 2004, Horstmann Technique Suomi

Horstmann opettaja 2009, Horstmann Technique Suomi ja Australia

Diplomi Fytoterapeutti 2013, Frantsilan Luomuyrttitila

Mirja Remes

Mirja Remes