Horstmann kurssit

Tule Horstmann tekniikka -kurssille. Omaksi ja muiden iloksi.

Ota askel uuteen suuntaan

Tervetuloa Horstmann kursseille

Tule oppimaan vapauttava ja rentouttava Horstmann-tekniikka. Voit opiskella pelkät perusteet, jonka jälkeen voit hoitaa itseäsi ja läheisiäsi. Jos olet kiinnostunut terapeutiksi kouluttautumisesta, voit jatkaa peruskurssin jälkeen Diplomiterapeuttikoulutukseen. Jos Sinua kiinnostaa erityisesti henkilökohtainen kehittyminen ja henkinen kasvu, Horstmann energiahoitotekniikat Personal Journey-koulutuksessa ovat Sinua varten.

 

sinulle, joka haluat hoitaa itseäsi ja läheisiäsi

Horstmann Tekniikka – Peruskurssi

 

Sinulle, joka haluat hoitaa itseäsi ja läheisiäsi vapauttavalla ja rentouttavalla Horstmann-tekniikalla. 

Peruskurssin jälkeen on mahdollista jatkaa Horstmann Diplomiterapeuttikoulutukseen (Practitioners) tai Horstmann Energiahoitojen koulutusohjelmaan (Personal Journey).

matka alkaa tästä

Horstmann peruskurssi

Kurssilla opetellaan perusteet:

Horstmann Lantion vapautus,
Hartian vapautus ja
Jalkojen vapautus.

Aiempaa hoitotaustaa ei tarvita.

Kesto 2pv.

 

Horstmann hoidot

sinulle, joka haluat edetä terapeutiksi

Horstmann Diplomiterapeuttikoulutus (Practitioners)

Kouluttajana minulla on oikeus opettaa osiot 1-4 / 5 sekä koulutukseen kuuluva kertausosio. Diplomikurssin opettajaoikeudet Pohjoismaissa ovat Annika Rahkosella ja Eva Klingströmillä.

 

osio 1

Horstmann Lantion vapautus –
Ileo-Sacral Release (ISR)

Lantion vapautus käsittelee pääasiassa lantion aluetta ja antaa usein nopean kivunlievityksen alaselän vaivoihin. Käsittely vaikuttaa jänteisiin ja nivelsiteisiin ja voi näin ollen estää virheasentoja ja kipuja. Monilla ihmisillä on jossain elämänsä vaiheessa ongelmia selässä – usein ristiselässä – tai kipuja ja tukoksia lantion alueella. Lantion vapautustekniikalla päästään kiinni juuri tällaisiin ongelmiin.

Kesto 2 pv.

osio 2

Horstmann Hartian vapautus –
Arm-Shoulder Release (ASR)

Ajankohtaiset ongelmamme suhteissamme – koskivatpa ne sitten työtehtäviä,  työtovereita, perheenjäseniä tai yleisesti elämäntilannettamme – me varastoimme käsiin ja lapaluiden alueille. Horstmann-hartian vapautus käsittelee lähinnä niska- ja hartiaseudun lihaksia, jänteitä ja niveliä. Hoito voi olla tehokasta esim.  hiirikäden, jäätyneiden olkapäiden, tenniskyynärpään, särkevän ja jäykän niskan, käsien ja hartioiden hoitoon sekä rakenteellisista syistä johtuvassa päänsäryssä. Tällä menetelmällä on hoidettu myös menestyksekkäästi nk. retkautusvammoja (kolarin aiheuttama niskavamma) sekä niistä aiheutuvia kipu- ja jännitys-oireita. Monet kokevat myös että Hartian vapautus helpottaa syvähengitystä.

Kesto 1 pv.

osio 3

Horstmann Jalkojen vapautus –
Foot Release (FR)

Jalkojen vapautusta käytetään usein yhdistettynä muihin Horstmann-hoitoihin. Se on ainutlaatuinen, yksinkertainen menetelmä joka meridiaanien ja hermojärjestelmän kautta vapauttaa tukoksia koko kehon alueelta. Jalkojen vapautus vaikuttaa selkärankaan, hermo-, lihas-,  lymfa-, neste- ja meridiaanijärjestelmiin jaloissa ja on ilmiömäinen tehokkuudessaan ja yksinkertaisuudessaan. Tällä menetelmällä voidaan mm. vaikuttaa energiatukkeumiin, jotka vuorostaan vaikuttavat koko selkärankaan (myös retkautusvammoihin) ilman, että asiakasta täytyy käsitellä sairaan selän kohdalta. Asiakasta voidaan hoitaa, vaikka hänellä olisi tulehdus selän alueella.

Kesto 1 pv.

osio 4

Horstmann Itsesabotointivapautus -Self Sabotage release (SSR)

Itsesabotointivapautus käsittelee tunneperäisiä käyttäytymismalleja jotka estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Nämä tiedostamattomat energiamallit ovat useimmiten muodostuneet elämämme aikaisessa vaiheessa mutta vaikuttavat meihin aikuisina esimerkiksi suhteissa muihin. Fyysisellä puolella käsittely sopii niille, joilla on alaselän vaivoja tai iskias.

Kesto 2 pv.

sinulle, joka haluat henkilökohtaista kehittymistä

Horstmann Energiahoitojen koulutus – Personal Journey

hienovärähteiset tekniikat

Auran puhdistus ja piste 8 –
Aura drainage and point 8 (AD)

Auran puhdistus ja piste 8 vapauttaa syviä energiatukoksia auran tunneperäisessä osassa. Tässä hoidossa hoitaja työskentelee hoidettavan auran eli energiakehon kanssa avaten energiakanavia, jotta energia voi esteettä virrata hoidettavan energiakentässä ja fyysisessä kehossa. Hoitoon kuuluu ns. piste 8 joka on eräänlainen “henkinen leikkaus” energiakehojen korjaamiseksi. Nopeuttaa fyysistä ja tunneperäistä paranemista.

Kesto 2 pv.

hienovärähteiset tekniikat

Geneettinen sabotointivapautus – Genetic sabotage release (GSR)

Geneettinen sabotointi vapautus on seuraava askel Auran puhdistuksen jälkeen. Se vaikuttaa tuhoisiin käyttäytymismalleihin, jotka olemme voineet periä geneettisesti vanhemmiltamme. Tämä hoito voi puhdistaa todella vanhoja muistoja menneisyydestä minkä asiakkaat kokevat hyvin vapauttavana.

Kesto 2,5 pv.

hienovärähteiset tekniikat

Karminen vapautus –
Karmic release (KR)

Karminen vapautus on herkkävireisen energian puhdistusprosessi joka auttaa vapauttamaan geneettistä informaatiota joka on koodattu solumuistiin ja chakroihin tai energiakeskuksiin hyvin kauan sitten. Tämä tukkeutunut energia vapautetaan alitajuisesta alkulähteestään fyysisen kehon/psyykeen kautta. Hoidon aikana tulee joskus esiin hyvin vanhoja ja epätavallisia muistoja. Kyseessä on lempeä mutta samalla voimakas prosessi. Asiakkaat ovat raportoineet hyvin syvistä kokemuksista hoidon aikana ja sen jälkeen.

Kesto 2,5 pv.

tulevia kursseja

Kurssiaikataulut

Horstmann Peruskurssi

Ajankohta avoin.

Horstmann DIPlomiterapeuttikoulutus

Ajankohta avoin.

horstmann energiahoitojen koulutusohjelma

Ajankohta avoin.